r
Nosalty Logó

Almás rántott kacsamáj

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Évi néni
Almás rántott kacsamáj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Összesen 557 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Összesen 1671 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Összesen 165 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.3 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    978 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1521 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    54 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    610 mg
  • Nátrium
    524 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20027 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    90 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1291 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20025 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 557 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    2935 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4562.9 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    424 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    161 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1829 mg
  • Nátrium
    1573 mg
  • Réz
    30 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    191.5 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    605.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60080 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    271 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3874 micro
  • Kolin:
    316 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60075 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    557 micro
Összesen 1671 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    291 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    451.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    156 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5949 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    384 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5948 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Elkészítés

Az almás kacsamájhoz

  1. A kacsamájat középen -ahol vastagabb- bemetsszük, megszórjuk majorannával, beletöltünk egy megtisztított almaszeletet, összetűzzük fogvájóval.
  2. Kívülről enyhén sózzuk, frissen őrölt borssal szórjuk meg, bepanírozzuk.
  3. 170 C-os olajban szép pirosra sütjük mindkét oldalát. Konyhai törlőre szedjük leitatni.
  4. Köretnek rozmaringos krumplipürét tálaltam, és hozzá szilva chutneyt.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 9298
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Almás rántott kacsamáj
Évi néni 1830 recept

Ízkavalkád volt ez az ebéd. Nagyon szerettük.

Hozzávalók

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...