r
Nosalty Logó

Almás-hagymás tarja

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
VnéEdit
Almás-hagymás tarja
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 821 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2460 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 127 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.9 g

Zsír

  • Összesen
    51.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    227 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2889.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    663 mg
  • Nátrium
    1971 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    410.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    100 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 821 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    176.7 g

Zsír

  • Összesen
    155.3 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    680 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8667.2 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    263 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    236 mg
  • Foszfor
    1990 mg
  • Nátrium
    5913 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.2 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1231.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    228 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    300 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    762 mg
  • Retinol - A vitamin:
    208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    191 micro
  • β-crypt
    59 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 2460 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    305 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 127 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeletekről leszedjük a zsíros részt, sózzuk, borsozzuk. Teflon serpenyőbe öntsük bele az olajat.
  2. Fektessük bele a hússzeleteket, és mindkét oldalát süssük, míg aranybarna kéreg nem képződik. 2 szép nagy szelet fér bele, részletekben süssük meg! Ezután szedjük a húsokat papírtörővel ellátott tányérra.
  3. A serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a hagymakarikákat, tegyük bele a szeletekre vágott almát. Öntsük fel húslével, majd tegyük bele vissza a húst, és pároljuk puhára.
  4. A hússzeleteket, pakoljuk meg az almás-hagymás raguval. Jó étvágyat hozzá!
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 19376
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 16.

Ajánló

Krumplipürével tálaltam a hússzeleteket. Húsleveslé helyett használhatunk sört vagy fehérbort is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Egy jó kis tarjás ételre vágytam. Az interneten találtam a receptet. Nagy sikere lett, nagyon finom! Ajánlom másoknak is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...