r
Nosalty Logó

Almás-gombás lasagne

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Maria.
Almás-gombás lasagne
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 504 kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2015 kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 138 kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    21.3 g

Zsír

  • Összesen
    20.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1232.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    349 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    384 mg
  • Nátrium
    388 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    239.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    239 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    189 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    186 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    626 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    674 micro
Összesen 504 kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    85.3 g

Zsír

  • Összesen
    80.5 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    265 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4931.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    1395 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    240 mg
  • Foszfor
    1537 mg
  • Nátrium
    1551 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    246.5 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    959.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    956 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    91 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    757 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    689 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    743 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2505 micro
  • β-crypt
    59 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2696 micro
Összesen 2015 kcal
  • 6% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    173 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Félig megfőzzük a gombát, és felszeleteljük az almát.
  2. Kivajazunk egy tepsit, leteszünk egy sor tésztát az aljára. Arra gombát szórunk petrezselyemmel, almát teszünk rá, majd camembert-t. A rétegezés végére tészta maradjon.
  3. Kikeverjük a tejszínt a fűszerekkel, leöntjük a tésztát és megszórjuk reszelt sajttal. Megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x35
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7264
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A Femina oldalán olvastam. Különleges ízkombináció, mindegyik hozzávaló passzol egymáshoz. Minden ízt külön-külön lehet érezni benne még sütés után is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...