HIRDETÉS

A piskótakészítés alfája és ómegája: levegő, levegő, levegő. A cél minél több levegő juttatása a tésztába. Ennek érdekében a tojássárgáját és a fehérjét mindig külön-külön habosítsuk, illetve a lisztet szitáljuk át. (A tojássárgáját nem elég összekeverni a cukorral, fehéredésig járassuk a gépet!)

1 évvel később

Továbbá nagyon fontos az előmelegített sütő, és nem szabad nyitogatni a sütőajtót, mert összesik a sütemény!

Egy Kilogramm hány Font? 1 [kg] = 2,2046226218488 [lb]
Egy Font hány Kilogramm? 1 [lb] = 0,45359237 [kg]

1 évvel később

Sziasztok! Arra emlékszem, hogy Anyukám mindig küzdött, és a gyenge lisztek sokszor keresztül húzták a számítási. Bár mi gyerekek mindig mindent megettünk. Sütöttem már piskótát, nekem valahogy szerencsém van a sütőkkel, összetevőkkel. Innen a Menzás piskóta csokiöntettel - t csináltam, nem kevertem külön ki a fehérjét mert ebben nem kérték. S tökjó lett. Dupláztam az adagot.

ezt olvastad már?
még több cikk
kapcsolódó receptek

HIRDETÉS