Úgy simítsuk a formába a tésztát, hogy középen vékonyabban álljon a massza, mert sütés közben ez a rész púposodik majd fel. Ezzel a módszerrel közel egyenletes magasságú lesz a piskótánk.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Megkelt-e a tészta? | süteménytészták | 0 | 5.0ezer | '15 Nov |
Mi a jó mézeskalácstészta második szabálya? | süteménytészták | 0 | 3.0ezer | '15 Nov |
Hogyan lesz kemény tojáshabunk? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
A piskótatészta készítésének van valamilyen alapszabálya? | süteménytészták | 4 | 4.6ezer | '19 Mar |
Tészta nyújtása, hogy ne legyen túl lisztes az utolja? | süteménytészták | 0 | 3.1ezer | '15 Nov |