Úgy simítsuk a formába a tésztát, hogy középen vékonyabban álljon a massza, mert sütés közben ez a rész púposodik majd fel. Ezzel a módszerrel közel egyenletes magasságú lesz a piskótánk.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan süssek pizzát otthon? | süteménytészták | 0 | 3.5ezer | '15 Nov |
Hogyan áll össze a palacsintatészta? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
Palacsinta tészta meddig jó ha hűtőben van? | süteménytészták | 0 | 5.7ezer | '15 Nov |
Hogyan nyújtsam a mézeskalács tésztát? | süteménytészták | 2 | 5.1ezer | '17 Mar |
Hogyan készítsünk jó piskótatésztát? | süteménytészták | 0 | 4.2ezer | '15 Nov |