Úgy simítsuk a formába a tésztát, hogy középen vékonyabban álljon a massza, mert sütés közben ez a rész púposodik majd fel. Ezzel a módszerrel közel egyenletes magasságú lesz a piskótánk.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mi a jó mézeskalácstészta második szabálya? | süteménytészták | 0 | 3.0ezer | '15 Nov |
Mitől lesz puhább a mézeskalács? | süteménytészták | 3 | 4.9ezer | '17 Jan |
Hogyan lesz kemény tojáshabunk? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
Hogyan nyújtsam a mézeskalács tésztát? | süteménytészták | 2 | 5.1ezer | '17 Mar |
Tészta nyújtása, hogy ne legyen túl lisztes az utolja? | süteménytészták | 0 | 3.1ezer | '15 Nov |