A fehérjehabhoz keverjük a felhabosított cukros tojássárgákat, ne pedig fordítva (különben szökik a levegő az előzőből), és a végén ehhez szitáljuk hozzá a lisztet. Mindezt nagyon óvatosan végezzük, hogy ne törjön össze a hab, félkörös, alulról felfelé irányuló mozdulatokkal keverjük a tésztát, és közben a tálat is lehet forgatni.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan lesz kemény tojáshabunk? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
Palacsinta tészta meddig jó ha hűtőben van? | süteménytészták | 0 | 5.7ezer | '15 Nov |
Hogyan lehet egyenletes piskóta lapokat sütni? | süteménytészták | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Helló, mit tegyek, hogy a linzertészta tökéletes legyen? | süteménytészták | 2 | 5.2ezer | '16 Mar |
Mi a tökéletes omlós tészta titka? | süteménytészták | 1 | 7.2ezer | '19 Nov |