Scamorza

Scamorza

Leírás

Rugalmas, téphető szerkezetű, jellegzetes formájú olasz sajt. Leginkább a mozzarellához hasonlít. A scamrozához is eredetileg bivalytejet használtak, manapság azonban sok helyen tehéntejből készül, natúr és füstölt verzióban.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

100g Scamorza

fehérjetartalom

21 g

zsírtartalom

3 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm scamorza?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

21 g

Zsír

telített zsírsav

3 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

5 találat

Címlapról ajánljuk

A legfinomabb halas receptek 2024-ben

A magyar nem egy halas nemzet, pedig lehetősége és alkalma is lenne rá, hogy megannyi, akár hazai halból válogasson. Ennek ellenére azért van, amit szeretünk: lazac jöhet minden mennyiségben, de a rántott pontypatkó és természetesen a halászlé is trónbitorló, idén is. Lássuk a legfinomabb halrecepteket 2024-ben.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...