Nyelvhal

Nyelvhal

Leírás

A legjobb ízű lepényhal. A Földközi-, Balti- és Északi-tengerben, valamint az Atlanti-óceán északi részén él. Finom állagú, hófehér, szálkamentes húsáért kedvelt, mely vékonysága miatt pillanatok alatt elkészíthető.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A friss nyelvhalat legjobb azonnal felhasználni.

100g Nyelvhal

fehérjetartalom

12.41 g

zsírtartalom

45001.35 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

84.63 g

gramm nyelvhal?

Top ásványi anyagok

Nátrium

296 mg

Foszfor

252 mg

Kalcium

21 mg

Magnézium

18 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.098 g

Kolin

65 mg

Niacin - B3 vitamin

1.04 mg

E vitamin

0.63 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

12.41 g

Zsír

telített zsírsav

0.441 g

egyszeresen telített zsírsav

0.535 g

többszörösen telített zsírsav

0.374 g

koleszterin

45 g

ásványi anyagok

Kalcium

21 mg

Vas

0.18 mg

Magnézium

18 mg

Foszfor

252 mg

Nátrium

296 mg

Cink

0.32 mg

Réz

0.019 mg

Mangán

0.014 mg

Szelén

26.6 µg

szénhidrát

víz

84.63 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.022 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.02 mg

Niacin - B3 vitamin

1.04 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.185 mg

Folát

5 µg

Kolin

65 mg

Retinol

10 µg

E vitamin

0.63 mg

D vitamin

113 µg

K vitamin

0.1 µg

B12 vitamin

1.13 µg

A vitamin

10 µg

B6 vitamin

0.098 g

6 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...