Kacsazúza

Kacsazúza

Leírás

A kacsa zúzája a zúzógyomor, mely a táplálék mechanikai feldolgozásáért felel - feladatából adódóan ezt a szervet nagyon erős izmok alkotják. Tisztításkor a zúza domború oldalát fel kell hasítani, hogy a magzsák eltávolítható legyen. A zúzából kitűnő pörkölt készíthető, lehetőleg kacsazsír felhasználásával.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, mélyhűtőben.

100g Kacsazúza

fehérjetartalom

18.8 g

zsírtartalom

271002.432 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

77.47 g

gramm kacsazúza?

Top ásványi anyagok

Foszfor

164 mg

Nátrium

147 mg

Magnézium

19 mg

Kalcium

16 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.198 g

Kolin

89.7 mg

Niacin - B3 vitamin

6.233 mg

C vitamin

6.2 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

18.8 g

Zsír

telített zsírsav

0.929 g

egyszeresen telített zsírsav

0.795 g

többszörösen telített zsírsav

0.708 g

koleszterin

271 g

ásványi anyagok

Kalcium

16 mg

Vas

2.78 mg

Magnézium

19 mg

Foszfor

164 mg

Nátrium

147 mg

Cink

3.03 mg

Réz

0.22 mg

Mangán

0.085 mg

Szelén

28.8 µg

szénhidrát

víz

77.47 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.061 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.327 mg

Niacin - B3 vitamin

6.233 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.914 mg

Folát

6 µg

Kolin

89.7 mg

Retinol

46 µg

E vitamin

0.22 mg

D vitamin

19 µg

B12 vitamin

3.61 µg

A vitamin

46 µg

C vitamin

6.2 mg

B6 vitamin

0.198 g

6 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek