Kacsazúza
Leírás
A kacsa zúzája a zúzógyomor, mely a táplálék mechanikai feldolgozásáért felel - feladatából adódóan ezt a szervet nagyon erős izmok alkotják. Tisztításkor a zúza domború oldalát fel kell hasítani, hogy a magzsák eltávolítható legyen. A zúzából kitűnő pörkölt készíthető, lehetőleg kacsazsír felhasználásával.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben, mélyhűtőben.
100g Kacsazúza
fehérjetartalom
18.8 g
zsírtartalom
271002.432 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
77.47 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
164 mg
Nátrium
147 mg
Magnézium
19 mg
Kalcium
16 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.198 g
Kolin
89.7 mg
Niacin - B3 vitamin
6.233 mg
C vitamin
6.2 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
18.8 g
Zsír
telített zsírsav
0.929 g
egyszeresen telített zsírsav
0.795 g
többszörösen telített zsírsav
0.708 g
koleszterin
271 g
ásványi anyagok
Kalcium
16 mg
Vas
2.78 mg
Magnézium
19 mg
Foszfor
164 mg
Nátrium
147 mg
Cink
3.03 mg
Réz
0.22 mg
Mangán
0.085 mg
Szelén
28.8 µg
szénhidrát
víz
77.47 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.061 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.327 mg
Niacin - B3 vitamin
6.233 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.914 mg
Folát
6 µg
Kolin
89.7 mg
Retinol
46 µg
E vitamin
0.22 mg
D vitamin
19 µg
B12 vitamin
3.61 µg
A vitamin
46 µg
C vitamin
6.2 mg
B6 vitamin
0.198 g