Grépfrútlé

Grépfrútlé

Leírás

A grépfrút frissen facsart leve. Magas C-vitamin tartalma miatt kiváló immunerősítő, és még számos, az egészségre jótékony hatással bíró tulajdonsága van (vérnyomáscsökkentő, nyugtató, májtisztító). A sárga grépfrút leve savasabb és fanyarabb, mint a rózsaszín grépfrúté. Fogyaszthatjuk magában, lehet italok (koktélok, turmixok) alapanyaga, és salátaöntetekbe is kitűnő.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Grépfrútlé

fehérjetartalom

0.5 g

zsírtartalom

0.051 g

szénhidráttartalom

9.2 g

víztartalom

90 g

gramm grépfrútlé?

Top ásványi anyagok

Foszfor

15 mg

Magnézium

12 mg

Kalcium

9 mg

Nátrium

1 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.044 g

C vitamin

38 mg

Niacin - B3 vitamin

0.2 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.189 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.5 g

Zsír

telített zsírsav

0.014 g

egyszeresen telített zsírsav

0.013 g

többszörösen telített zsírsav

0.024 g

ásványi anyagok

Kalcium

9 mg

Vas

0.2 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

15 mg

Nátrium

1 mg

Cink

0.05 mg

Réz

0.033 mg

Mangán

0.02 mg

szénhidrát

víz

90 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.04 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.02 mg

Niacin - B3 vitamin

0.2 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.189 mg

Folát

10 µg

A vitamin

22 µg

C vitamin

38 mg

B6 vitamin

0.044 g

9 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...