Grépfrútlé
Leírás
A grépfrút frissen facsart leve. Magas C-vitamin tartalma miatt kiváló immunerősítő, és még számos, az egészségre jótékony hatással bíró tulajdonsága van (vérnyomáscsökkentő, nyugtató, májtisztító). A sárga grépfrút leve savasabb és fanyarabb, mint a rózsaszín grépfrúté. Fogyaszthatjuk magában, lehet italok (koktélok, turmixok) alapanyaga, és salátaöntetekbe is kitűnő.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Grépfrútlé
fehérjetartalom
0.5 g
zsírtartalom
0.051 g
szénhidráttartalom
9.2 g
víztartalom
90 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
15 mg
Magnézium
12 mg
Kalcium
9 mg
Nátrium
1 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.044 g
C vitamin
38 mg
Niacin - B3 vitamin
0.2 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.189 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0.5 g
Zsír
telített zsírsav
0.014 g
egyszeresen telített zsírsav
0.013 g
többszörösen telített zsírsav
0.024 g
ásványi anyagok
Kalcium
9 mg
Vas
0.2 mg
Magnézium
12 mg
Foszfor
15 mg
Nátrium
1 mg
Cink
0.05 mg
Réz
0.033 mg
Mangán
0.02 mg
szénhidrát
víz
90 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.04 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.02 mg
Niacin - B3 vitamin
0.2 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.189 mg
Folát
10 µg
A vitamin
22 µg
C vitamin
38 mg
B6 vitamin
0.044 g