Főzőkolbász

Főzőkolbász

Leírás

A főzőkolbász a parizerhez hasonló húsipari termék. Tartósítását egy rövid füstölés és egy kíméletes főzés adja, a kolbászt mindig hűtve kell tárolni. Összetétele változatos lehet, mert a húsipar maradékanyagaiból készül. Ha otthon állnánk neki főzőkolbászt készíteni, akkor szükségünk lenne húsra, szalonnára, sóra, paprikára, borsra, fokhagymára és kolbászbélre. A főzőkolbászt ajánlatos mindig megfőzve fogyasztani.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Főzőkolbász

fehérjetartalom

13 g

zsírtartalom

8 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

61 g

gramm főzőkolbász?

Top ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13 g

Zsír

telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

szénhidrát

víz

61 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...