Főzőkolbász
Leírás
A főzőkolbász a parizerhez hasonló húsipari termék. Tartósítását egy rövid füstölés és egy kíméletes főzés adja, a kolbászt mindig hűtve kell tárolni. Összetétele változatos lehet, mert a húsipar maradékanyagaiból készül. Ha otthon állnánk neki főzőkolbászt készíteni, akkor szükségünk lenne húsra, szalonnára, sóra, paprikára, borsra, fokhagymára és kolbászbélre. A főzőkolbászt ajánlatos mindig megfőzve fogyasztani.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Főzőkolbász
fehérjetartalom
13 g
zsírtartalom
8 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
61 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
788 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
13 g
Zsír
telített zsírsav
8 g
ásványi anyagok
Nátrium
788 mg
szénhidrát
víz
61 g
vitaminok