Feketebabszósz

Feketebabszósz

Leírás

A feketebabszósz késztermék formában pürésített, erjesztett fekete szójababból készül, szójaszósszal, cukorral, sóval és fűszerekkel ízesítve. Egyes változatai tartalmaznak chilit, gyömbért vagy fokhagymát. Az ázsiai konyha széleskörűen alkalmazza. Hígabb és sűrűbb, sőt darabos változata is létezik.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

100g Feketebabszósz

fehérjetartalom

5 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

20 g

víztartalom

0 g

gramm feketebabszósz?

Top ásványi anyagok

Nátrium

6546 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

5 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

6546 mg

szénhidrát

rost

5 g

cukor

10 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...