Chutney

Chutney

Leírás

Tradícionálisan az indiai konyha “savanyúságát”, a chutney-t mozsárban készítik. Általában gyümölcsök és zöldségek, mint alma, körte, mangó, szilva, paradicsom, damaszkuszi szilva, hagyma, fokhagyma, gyömbér, számos fűszer és szezám vagy mogyoró olaj kerülnek a mozsár törője alá, hogy később az étkező asztalra kerüljenek. Az erős, fűszeres ételek tökéletes kiegészítői.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtve tárolandó.

100g Chutney

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

52 g

víztartalom

0 g

gramm chutney?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1600 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

1600 mg

szénhidrát

rost

1 g

cukor

51 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...