Chutney
Leírás
Tradícionálisan az indiai konyha “savanyúságát”, a chutney-t mozsárban készítik. Általában gyümölcsök és zöldségek, mint alma, körte, mangó, szilva, paradicsom, damaszkuszi szilva, hagyma, fokhagyma, gyömbér, számos fűszer és szezám vagy mogyoró olaj kerülnek a mozsár törője alá, hogy később az étkező asztalra kerüljenek. Az erős, fűszeres ételek tökéletes kiegészítői.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtve tárolandó.
100g Chutney
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
52 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
1600 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
1600 mg
szénhidrát
rost
1 g
cukor
51 g
vitaminok