Borjúlábszár

A borjúláb fölötti rész, mely zsírban szegény húsból áll. A borjúnak igen nemes része a lábszár. Kitűnő apróhús ételekhez főzve, illetve rántva is. A borjúlábszár többek között alapanyaga a kanállal is ehető híres olasz ételnek az ossobuco-nak. A borjúlábszár grillezésre és hirtelensütésre egyaránt alkalmas.
Bármikor.
Hűtőben vagy mélyhűtőben.
fehérjetartalom
19.15 g
zsírtartalom
75002.68 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
76.92 g
Foszfor
191 mg
Nátrium
84 mg
Magnézium
21 mg
Kalcium
20 mg
B6 vitamin
0.437 g
Niacin - B3 vitamin
7.458 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.291 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.268 mg
fehérje
19.15 g
Zsír
telített zsírsav
1.06 g
egyszeresen telített zsírsav
1.257 g
többszörösen telített zsírsav
0.363 g
koleszterin
75 g
ásványi anyagok
Kalcium
20 mg
Vas
0.76 mg
Magnézium
21 mg
Foszfor
191 mg
Nátrium
84 mg
Cink
3.99 mg
Réz
0.074 mg
Mangán
0.009 mg
Szelén
7.9 µg
szénhidrát
víz
76.92 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.079 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.268 mg
Niacin - B3 vitamin
7.458 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.291 mg
Folát
15 µg
B12 vitamin
1.36 µg
B6 vitamin
0.437 g
Lássuk, hogyan élnek és étkeznek a francia nők, akik valahogy sosem híznak meg. Vajon mi a magyarázat?
NosaltyKülönleges, tavaszias fogásokat készítünk húsvét előtt, természetesen húsmentesen, hiszen nagypéntek van.
NosaltyA cég több hazai beszállítót is megkeresett azzal a kéréssel, hogy mérsékeljék az általuk szállított termékek átadási árait.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A cég több hazai beszállítót is megkeresett azzal a kéréssel, hogy mérsékeljék az általuk szállított termékek átadási árait.
Átlagos hétköznapi reggeleken csak pár tojást kell megfőznünk, azonban amikor eljön a húsvét, gyakran ipari mennyiségek kerülnek az asztalra. Nézzük, mi változik ilyen estben a tojásfőzésnél.
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Egy igazi klasszikus, az örök kedvenc, a pihe-puha kókuszkocka. Régi házi recept alapján.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!