Borjúlábszár
Leírás
A borjúláb fölötti rész, mely zsírban szegény húsból áll. A borjúnak igen nemes része a lábszár. Kitűnő apróhús ételekhez főzve, illetve rántva is. A borjúlábszár többek között alapanyaga a kanállal is ehető híres olasz ételnek az ossobuco-nak. A borjúlábszár grillezésre és hirtelensütésre egyaránt alkalmas.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben vagy mélyhűtőben.
100g Borjúlábszár
fehérjetartalom
19.15 g
zsírtartalom
75002.68 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
76.92 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
191 mg
Nátrium
84 mg
Magnézium
21 mg
Kalcium
20 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.437 g
Niacin - B3 vitamin
7.458 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.291 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.268 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
19.15 g
Zsír
telített zsírsav
1.06 g
egyszeresen telített zsírsav
1.257 g
többszörösen telített zsírsav
0.363 g
koleszterin
75 g
ásványi anyagok
Kalcium
20 mg
Vas
0.76 mg
Magnézium
21 mg
Foszfor
191 mg
Nátrium
84 mg
Cink
3.99 mg
Réz
0.074 mg
Mangán
0.009 mg
Szelén
7.9 µg
szénhidrát
víz
76.92 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.079 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.268 mg
Niacin - B3 vitamin
7.458 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.291 mg
Folát
15 µg
B12 vitamin
1.36 µg
B6 vitamin
0.437 g