Borjúlábszár

Borjúlábszár

Leírás

A borjúláb fölötti rész, mely zsírban szegény húsból áll. A borjúnak igen nemes része a lábszár. Kitűnő apróhús ételekhez főzve, illetve rántva is. A borjúlábszár többek között alapanyaga a kanállal is ehető híres olasz ételnek az ossobuco-nak. A borjúlábszár grillezésre és hirtelensütésre egyaránt alkalmas.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben vagy mélyhűtőben.

100g Borjúlábszár

fehérjetartalom

19.15 g

zsírtartalom

75002.68 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

76.92 g

gramm borjúlábszár?

Top ásványi anyagok

Foszfor

191 mg

Nátrium

84 mg

Magnézium

21 mg

Kalcium

20 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.437 g

Niacin - B3 vitamin

7.458 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.291 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.268 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

19.15 g

Zsír

telített zsírsav

1.06 g

egyszeresen telített zsírsav

1.257 g

többszörösen telített zsírsav

0.363 g

koleszterin

75 g

ásványi anyagok

Kalcium

20 mg

Vas

0.76 mg

Magnézium

21 mg

Foszfor

191 mg

Nátrium

84 mg

Cink

3.99 mg

Réz

0.074 mg

Mangán

0.009 mg

Szelén

7.9 µg

szénhidrát

víz

76.92 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.079 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.268 mg

Niacin - B3 vitamin

7.458 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.291 mg

Folát

15 µg

B12 vitamin

1.36 µg

B6 vitamin

0.437 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...