12 nagyon szaftos, nagyon spárgás tavaszi sült hús

Egyesítsük egy receptben a szezon legjobbját, a zöldspárgát a legszaftosabb sült húsokkal. Van itt minden: csirkecomb, kacsamell, steak, borjúborda, és természetesen rengeteg, rengeteg spárga.

  1. 1.

    Egyedényes spárgás csirkemell

  2. 2.

    Tavaszi spárgás csirketekercs

  3. 3.

    Préselt szelet spárgás újburgonyával

  4. 4.

    Sült kacsamell

  5. 5.

    Zsírjában konfitált kacsamell házi kéksajtból készült szarvasgombás mártással, grillezett zöld spárgával

  6. 6.

    Hátszín steak minden jóval

  7. 7.

    Rozé kacsamell tavaszi zöldségekkel

  8. 8.

    Zöldfűszeres borjúborda spárgarizottóval

  9. 9.

    Spárgás csirkecombok misós vajban

  10. 10.

    Citromos csirke spárgával

  11. 11.

    Roston csirkemell bulgursalátával

  12. 12.

    Csirkemell pirított gombával és zöldspárgával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek