14 szafttal átitatott húsétel, amihez dupla szalvéta kell

Gombás, narancsos, sajtos, olaszos, babos, paradicsomos, tejszínes? Van itt minden, a hús + szaft kombója után pedig minden egyes ujjad megnyalod. Szaftos húsok, ide!

Miért is szeretjük a szaftos húsokat annyira? Mert sosem szárad ki mellettük a hússzelet, pazarul tunkolhatók, és tökéletesek rizzsel, nokedlivel, galuskával és tésztával is. Izgalmas variációkat prezentálunk, ha szaftos húsra vágysz:

  1. 1.

    Sertésszelet bakonyi módra

  2. 2.

    Szaftos pecsenye szalonnával

  3. 3.

    Gombás-sajtos tepsis hús újhagymával

  4. 4.

    Szaftos gombás csirke

  5. 5.

    Narancsos sertésszűz

  6. 6.

    Gombás borjútokány

  7. 7.

    Paradicsomos babos csirke

  8. 8.

    Braciola alla Marinara, azaz olasz töltött marhahústekercsek pikáns paradicsomszószban

  9. 9.

    Kókusztejes-currys húsgolyók

  10. 10.

    Gyros tál görög salátával és fetás mártogatóssal

  11. 11.

    Barbár csirke

  12. 12.

    Paradicsomos húsgolyó

  13. 13.

    Gombás-tejszínes karaj

  14. 14.

    Húslabdák cheddarral és pecsenyeszósszal

Még több szaftos hús receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek