12 gazdagon sűrű leves, amibe kivételesen sertéshús került

Húsgombócok, apró húskockák, sok-sok zöldség, fűszer, házias, magyaros és nemzetközi ízek várnak titeket ezekben a sertéshúsos levesekben.

Izgi sertéshúsos levesek a mai befutók, ha főételről van szó, ezek ugyanis felérnek két fogással: kapros, zöldbabos, murai, favágó, palóc, ramen, tejfölös, mustáros, csorba és bakonyi betyár is vár rád, ha átböngészed az alábbi sertéshúsos leveseket:

  1. 1.

    Murai leves

  2. 2.

    Zöldbableves sertéshússal

  3. 3.

    Zöldséges sertésgulyás

  4. 4.

    Kapros sertéshúsleves

  5. 5.

    Házi rámen

  6. 6.

    Letenyei bőség leves

  7. 7.

    Tejfölös-mustáros raguleves

  8. 8.

    Mennyei palócleves

  9. 9.

    Savanyúkáposzta-leves kert javából

  10. 10.

    Favágó leves

  11. 11.

    Csorba zöldfűszeres húsgombóccal

  12. 12.

    Bakonyi betyárleves Dacotától

Még több sertéshúsos leves itt vár!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...