r
Nosalty Logó

Tejfölös-mustáros raguleves

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Tejfölös-mustáros raguleves
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 523 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2087 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 58 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    33.5 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    872.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    785.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    428 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    208 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    1248 micro
  • β-karotin
    3757 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1967 micro
Összesen 523 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    134 g

Zsír

  • Összesen
    114.9 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3490.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    539 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    357 mg
  • Foszfor
    1763 mg
  • Nátrium
    646 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.3 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    3140.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1713 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    213 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    833 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    344 micro
  • Kolin:
    437 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    4993 micro
  • β-karotin
    15028 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    7867 micro
Összesen 2087 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    95.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    137 micro
  • β-karotin
    412 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 58 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott húst, és fehéredésig pirítjuk.
  3. Beletesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, felkarikázott répákat.
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
  5. Tejfölt kikeverjük a mustárral és a liszttel, majd besűrűsítjük vele a levest.
  6. Tetejét felaprított petrezselyemmel megszórjuk.
  • Receptkönyvben: 128
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 11772
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejfölös-mustáros raguleves
Salamon Csilla 1202 recept

Akár csirkehússal is elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...