A rozmaringos-krumplis pizzától a medvetortáig – Kicsit sem unalmas fogásokkal támadunk

Timi, szerkesztő-újságírónk távozik a szerkesztőségből, de alig várta, hogy az eltöltött évek alatt szorgosan gyűjtögetett kedvenceit megoszthassa veletek. 12 recept, Timitől, nektek!

Fantasztikus ízek, igazi kulináris barangolások: sok-sok édes formafinomság és cuki megoldás, csak egy pár hívószó, amire hallgatnak Timi kedvenc receptjei a Nosalty oldaláról!

  1. 1.

    Darasüti a Közel-Keletről (Basbousa)

  2. 2.

    Mókás körözöttes szendvics

  3. 3.

    Gyros tál görög salátával és fetás mártogatóssal

  4. 4.

    Rozmaringos-krumplis pizza

  5. 5.

    Muhallebi, a Közel-Kelet villámgyors pudingja

  6. 6.

    Medve-torta

  7. 7.

    Puha burgonyás lángos

  8. 8.

    Sajt alakú rizstorta eperlekvárral

  9. 9.

    Retró keksztekercs

  10. 10.

    Tejfölös gombapörkölt

  11. 11.

    Tojásfasírt kakas alakú krumplipürével

  12. 12.

    Répatortatekercs

Még több kicsit sem unalmas finomság itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ez a citromfacsaró trükk az új kedvenced lesz: csak semmi...

A citromfacsarás bonyolult procedúra tud lenni, hiszen a félbevágás után még a magokat is el kell távolítani a lé kinyereséhez. Mai Napi Tippünkben egy igazán egyszerű trükköt mutatunk nektek, amihez egyetlen plusz eszközre van szükség, és közel nulla erőbefektetésre, olyan egyszerűen lehet kifacsarni a citromot, ráadásul magmentesen.

Nosalty

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...