11 friss, koranyári ebédtipp, ha a koktélparadicsom a gyengéd

A fincsi koranyári időjárásnak hála egyre jobban kívánjuk a paradicsomot, ezen belül is a mini a gyengénk. Legalábbis ma. Tegyük levesbe, spárgára, tésztára, pizzára, lazacra, husira!

  1. 1.

    Sült lazac parmezános kenyérkéreg alatt

  2. 2.

    Sültparadicsomos quiche

  3. 3.

    Csirke chorizoval és chilis paradicsom salsával

  4. 4.

    Tárkonyos paradicsomleves

  5. 5.

    Joghurtos padlizsán sült csicseriborsóval

  6. 6.

    Karfiol tócsni chia maggal

  7. 7.

    Cukkini-spagettis paradicsomsaláta

  8. 8.

    Sonkába göngyölt spárga

  9. 9.

    Egészséges pizza-lepény

  10. 10.

    Ricottás roppanós táskák gazdag salátaágyon

  11. 11.

    Buddha bowl, a "szupertál"

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek