11 friss, koranyári ebédtipp, ha a koktélparadicsom a gyengéd

A fincsi koranyári időjárásnak hála egyre jobban kívánjuk a paradicsomot, ezen belül is a mini a gyengénk. Legalábbis ma. Tegyük levesbe, spárgára, tésztára, pizzára, lazacra, husira!

  1. 1.

    Sült lazac parmezános kenyérkéreg alatt

  2. 2.

    Sültparadicsomos quiche

  3. 3.

    Csirke chorizoval és chilis paradicsom salsával

  4. 4.

    Tárkonyos paradicsomleves

  5. 5.

    Joghurtos padlizsán sült csicseriborsóval

  6. 6.

    Karfiol tócsni chia maggal

  7. 7.

    Cukkini-spagettis paradicsomsaláta

  8. 8.

    Sonkába göngyölt spárga

  9. 9.

    Egészséges pizza-lepény

  10. 10.

    Ricottás roppanós táskák gazdag salátaágyon

  11. 11.

    Buddha bowl, a "szupertál"

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...