12 házias egytálétel, amely a kelkáposztától laktató

A kelkáposzta remek őszi/téli alapanyagunk, és nem csak rakottasan jó...de úgy nagyon! Ezen kívül azonban tehetjük rizses egytálakba, göngyölhetjük hússal, zöldséggel is. Fincsi és laktató!

  1. 1.

    Pirított kelkáposzta kolbásszal

  2. 2.

    Gyors “töltött káposzta” édes paradicsomszósszal

  3. 3.

    Sütőtökös kelkáposzta kolbásszal

  4. 4.

    Rakott kel Vivkó konyhájából

  5. 5.

    Tárkonyos pirított zöldségek

  6. 6.

    Szaftos rakott kel

  7. 7.

    Lencsés töltött kel

  8. 8.

    Vegán rakott kel

  9. 9.

    Cukkinis rakott kel

  10. 10.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  11. 11.

    Sütőtökös-csicseriborsós piláf

  12. 12.

    Kelkáposztába göngyölt húsgombócok kapros-fokhagymás tejföllel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek