Ha a vasárnap, akkor húslevesreceptek – 10 kedvencetek

Az aranyló vasárnapi húslevesnek párja nincsen! Mutatjuk, milyen ha tésztás, tészta nélküli, zöldséges és minden csodás változatát.

Húslevesreceptek érkeznek, ráadásul hétvégére, mindenkinek aki kérte, és szereti, annak garantáljuk, hogy most sem fog csalódni! Tényleg a legjobb húslevesrecepteket gyűjtöttük egy csokorba nektek, nézzétek:

  1. 1.

    Marhahúsleves

  2. 2.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

  3. 3.

    Umami húsleves

  4. 4.

    A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

  5. 5.

    Flädlesuppe, a sváb palacsintaleves

  6. 6.

    Hagyományos húsleves

  7. 7.

    Nem tökéletes karantén-húsleves

  8. 8.

    Gyömbéres-citromos csirkeleves

  9. 9.

    Tökéletes húsleves

  10. 10.

    Tyúkhúsleves

Még több húslevesrecept vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...