Sokan ódzkodnak a csirkecombtól, pedig egy olyan alapanyagról beszélünk, mely megéri a fáradságot, sőt, nem is annyira drága. Ráadásul a csirkecombot rengetegféleképpen el lehet készíteni: rántva, serpenyőben, töltve vagy akár roston is.
-
1.
Töltött csirkecomb
-
2.
Mustáros csirkecombok serpenyőben
-
3.
Coq au vin, a vörösboros csirke
-
4.
Tejfölben sült csirkecombok
-
5.
Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel
-
6.
Szezámmagos sült csirkecomb karajjal
-
7.
Kólás csirkecomb
-
8.
Kefirben pácolt csirkecomb
-
9.
Burgonyás-paradicsomos csirkecomb
-
10.
Rántott csirkecomb
-
11.
Nikóziai sörös csirkecomb
-
12.
Paradicsomos-csicseriborsós csirkecomb
-
13.
Narancsos-gyömbéres-mézes csirkecomb
-
14.
Köménymagos-fokhagymás csirkecomb
Még több csirkecomb itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!