14 mennyei comb, ha szaftosabbra vágysz, mint a csirkemell

A csirkecomb sokkal szaftosabb, mint a csirkemell, így érdemes lehet néha inkább erre szavazni. Ráadásul ezt a részét a csirkének rendkívül sokféleképpen el lehet készíteni.

Sokan ódzkodnak a csirkecombtól, pedig egy olyan alapanyagról beszélünk, mely megéri a fáradságot, sőt, nem is annyira drága. Ráadásul a csirkecombot rengetegféleképpen el lehet készíteni: rántva, serpenyőben, töltve vagy akár roston is.

  1. 1.

    Töltött csirkecomb

  2. 2.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  3. 3.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  4. 4.

    Tejfölben sült csirkecombok

  5. 5.

    Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel

  6. 6.

    Szezámmagos sült csirkecomb karajjal

  7. 7.

    Kólás csirkecomb

  8. 8.

    Kefirben pácolt csirkecomb

  9. 9.

    Burgonyás-paradicsomos csirkecomb

  10. 10.

    Rántott csirkecomb

  11. 11.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  12. 12.

    Paradicsomos-csicseriborsós csirkecomb

  13. 13.

    Narancsos-gyömbéres-mézes csirkecomb

  14. 14.

    Köménymagos-fokhagymás csirkecomb

Még több csirkecomb itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha pénzt spórolnátok a bolti kencéken, készítsétek el McMenemy Márk...

Idén ősszel is igen enyhe az idő, így nyugodtan tervezhetünk nagy sétákat és kirándulásokat a szabadba. A természetjáráshoz pedig szendvics is dukál, hiszen egy mindenféle földi jóval megpakolt szendó remek ebéd lehet egy kirándulós napon. Fontos azonban, hogy laktató és tápláló is legyen - szerencsére Márk pont egy ilyen receptet hozott nektek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek