r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 594 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2375 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.5 g

Zsír

  • Összesen
    35.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    473 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1260 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    523 mg
  • Nátrium
    384 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2594 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    189 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    499 micro
  • Kolin:
    282 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2543 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    611 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    30 micro
  • Lut-zea
    885 micro
Összesen 594 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.2 g

Zsír

  • Összesen
    143 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    1893 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5040.1 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    325 mg
  • Kálcium
    776 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    248 mg
  • Foszfor
    2091 mg
  • Nátrium
    1537 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    884.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10378 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    54 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    130 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    754 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1995 micro
  • Kolin:
    1130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10170 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    2444 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    120 micro
  • Lut-zea
    3541 micro
Összesen 2375 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    242.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    499 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    489 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    118 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    6 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megpirított (vagy száraz) zsemléket 4 felé szeljük, és egy tálba tesszük. Felöntjük tejjel, megnyomkodjuk, és hagyjuk állni. Ha a zsemlék jól megszívták magukat, akkor előkészítünk egy másik tálat, és határozott mozdulatokkal kinyomkodjuk a zsemléből a levet, és egy másik tányérba rakjuk.
  2. Előkészítjük a csirkecombot. Az ujjaink segítségével benyúlunk a csirkecombok bőre alá, és óvatosan elválasztjuk a húst a bőrtől. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
  3. A csirkemájat apró darabokra vágjuk.
  4. Egy serpenyőben kevés olajon a felaprított vöröshagymát megpároljuk, hozzáadjuk a felkockázott májat, sóval, borssal, majorannával fűszerezzük, és a felaprított fokhagymákat is belekeverjük. Kicsit pirítjuk, és az egészet beleöntjük a már kinyomkodott zsemlékhez.
  5. A májas-zsemlés alaphoz hozzáadjuk a tojásokat, a felaprított petrezselymet, sóval, borssal fűszerezzük. A kezeink segítségével masszává gyúrjuk.
  6. Egy evőkanál segítségével óvatosan betöltjük a combokat, szükség esetén hústűvel/fogpiszkálóval lezárjuk a széleit.
  7. Egy kizsírozott tepsibe tesszük a combokat, és alufóliával lefedjük. Mehet a sütőbe 200 fokra, 60 percre.
  8. Miután megsültek a csirkecombok, levesszük a fóliát, és egy-egy evőkanál zsírral nyakon öntjük mindegyik combot, majd további 10 percre visszarakjuk a sütőbe, hogy jól megpiruljanak. Petrezselymes krumplival tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1120
  • Tegnapi nézettség: 860
  • 7 napos nézettség: 3536
  • Össznézettség: 896704
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igazi vasárnapi fogás ropogós bőrrel, puha töltelékkel és omlós csirkével! Ez a mi töltött csirkecombunk!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...