r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 594 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2375 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.5 g

Zsír

  • Összesen
    35.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    473 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1260 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    523 mg
  • Nátrium
    384 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2594 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    189 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    499 micro
  • Kolin:
    282 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2543 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    611 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    30 micro
  • Lut-zea
    885 micro
Összesen 594 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.2 g

Zsír

  • Összesen
    143 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    1893 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5040.1 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    325 mg
  • Kálcium
    776 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    248 mg
  • Foszfor
    2091 mg
  • Nátrium
    1537 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    884.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10378 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    54 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    130 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    754 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1995 micro
  • Kolin:
    1130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10170 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    2444 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    120 micro
  • Lut-zea
    3541 micro
Összesen 2375 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    242.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    499 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    489 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    118 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    6 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megpirított (vagy száraz) zsemléket 4 felé szeljük, és egy tálba tesszük. Felöntjük tejjel, megnyomkodjuk, és hagyjuk állni. Ha a zsemlék jól megszívták magukat, akkor előkészítünk egy másik tálat, és határozott mozdulatokkal kinyomkodjuk a zsemléből a levet, és egy másik tányérba rakjuk.
  2. Előkészítjük a csirkecombot. Az ujjaink segítségével benyúlunk a csirkecombok bőre alá, és óvatosan elválasztjuk a húst a bőrtől. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
  3. A csirkemájat apró darabokra vágjuk.
  4. Egy serpenyőben kevés olajon a felaprított vöröshagymát megpároljuk, hozzáadjuk a felkockázott májat, sóval, borssal, majorannával fűszerezzük, és a felaprított fokhagymákat is belekeverjük. Kicsit pirítjuk, és az egészet beleöntjük a már kinyomkodott zsemlékhez.
  5. A májas-zsemlés alaphoz hozzáadjuk a tojásokat, a felaprított petrezselymet, sóval, borssal fűszerezzük. A kezeink segítségével masszává gyúrjuk.
  6. Egy evőkanál segítségével óvatosan betöltjük a combokat, szükség esetén hústűvel/fogpiszkálóval lezárjuk a széleit.
  7. Egy kizsírozott tepsibe tesszük a combokat, és alufóliával lefedjük. Mehet a sütőbe 200 fokra, 60 percre.
  8. Miután megsültek a csirkecombok, levesszük a fóliát, és egy-egy evőkanál zsírral nyakon öntjük mindegyik combot, majd további 10 percre visszarakjuk a sütőbe, hogy jól megpiruljanak. Petrezselymes krumplival tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1128
  • Tegnapi nézettség: 2443
  • 7 napos nézettség: 10261
  • Össznézettség: 917477
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igazi vasárnapi fogás ropogós bőrrel, puha töltelékkel és omlós csirkével! Ez a mi töltött csirkecombunk!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A legfinomabb halas receptek 2024-ben

A magyar nem egy halas nemzet, pedig lehetősége és alkalma is lenne rá, hogy megannyi, akár hazai halból válogasson. Ennek ellenére azért van, amit szeretünk: lazac jöhet minden mennyiségben, de a rántott pontypatkó és természetesen a halászlé is trónbitorló, idén is. Lássuk a legfinomabb halrecepteket 2024-ben.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...