15 guszta, puhára sült BUNDÁS FINOMSÁG a hétvégi asztalra

Sajnos lehet hebegni meg habogni, jönni a salátákkal és a roston húsokkal, grillezett zöldségekkel, ha a szívünkre tesszük a kezünket, mindig a rántott és panírozott étkek állnak majd a dobogó első fokán.

  1. 1.

    Csirkemell currys bundában

  2. 2.

    Fokhagymás párizsi-bundában sült cukkini

  3. 3.

    Sajtos bundás szelet tejfölös salátával

  4. 4.

    Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel

  5. 5.

    Cukkini bundában

  6. 6.

    Karaj cukkinis bundában sütve

  7. 7.

    Rántott karfiol másképp

  8. 8.

    Rántott patisszon remulád mártással

  9. 9.

    Rántott sajt baconös hasábburgonyával és tartármártással

  10. 10.

    Illatos omlós csirkemell

  11. 11.

    Snidlinges mátrai borzaska

  12. 12.

    Rántott halloumi

  13. 13.

    Rántott macisajt

  14. 14.

    Sonkakrémes rántott palacsinta

  15. 15.

    Joghurtbundás rántott cukkini

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021 július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...