18 fogás, amit bőven kihozol egy mekis menü árából

Mielőtt bűntudattal vegyes éhséggel betérsz az első gyorsétterembe, ahol 1500 alatt úgysem úszod meg, ígérd meg, hogy holnaptól tényleg naponta főzöl - csomót spórolsz majd!

  1. 1.

    Zsenge borsófőzelék

  2. 2.

    Kínai sült tészta

  3. 3.

    Cukkinifőzelék lisztmentesen

  4. 4.

    Paradicsomos-spenótos tükörtojás

  5. 5.

    Bazsalikomos tejszínes csirkemell rozmaringos sült burgonyával

  6. 6.

    Gulyásleves 3.

  7. 7.

    KFC sült csirke

  8. 8.

    Besameles rakott krumpli

  9. 9.

    Lenmagpelyhes bundában sült sertésszelet

  10. 10.

    Kólás csirkecomb

  11. 11.

    Quinoával és fetával töltött paprika

  12. 12.

    Kukoricás rakott tészta

  13. 13.

    Szaftos hamburger

  14. 14.

    Paprikás csirke nokedlivel Miss Sweetlytől

  15. 15.

    Sajtos-burgonyás bundában sült hús

  16. 16.

    Rakott karfiol Iluska konyhájából

  17. 17.

    Kolbászos - füstöltsajtos tészta

  18. 18.

    Mézes-mustáros csirke Mariettától

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...