r
Nosalty Logó

Sajtos-burgonyás bundában sült hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtos-burgonyás bundában sült hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 624 kcal
  • 15% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2497 kcal
  • 15% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 169 kcal
  • 15% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.2 g

Zsír

  • Összesen
    38 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    269 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1343.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    638 mg
  • Nátrium
    329 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    174 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 624 kcal
  • 15% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    208.8 g

Zsír

  • Összesen
    151.9 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    1076 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5373.9 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    991 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    2552 mg
  • Nátrium
    1317 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    961.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    696 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    244 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    916 mg
  • Retinol - A vitamin:
    689 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    518 micro
Összesen 2497 kcal
  • 15% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    361.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 169 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval megszórjuk.
  2. Burgonyát meghámozzuk, lereszeljük.
  3. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, tojásokat, tejfölt, lisztet, belezúzzuk a fokhagymát.
  4. Húst lisztbe forgatjuk, belemártjuk burgonyás keverékbe, és forró olajba kisütjük.
  • Sütés ideje: 6 perc
  • Receptkönyvben: 363
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 49335
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos-burgonyás bundában sült hús
Salamon Csilla 1202 recept

Bármilyen hússal elkészíthető. Csirkemellel még omlósabb.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...