18 félórás, csirkés recept, hogy ne kelljen sok időt a konyhában töltened

Hiába van hőség, meleg ételt mégiscsak illik a család elé tenni. Összeállításunkban mindenki talál kedvére valót: az is, aki pikáns, és az is, aki hagyományos ízekre vágyik.

  1. 1.

    Csirkemellfilé gyömbérrel, citrommal párolva

  2. 2.

    Sajtkrémes csirkemell kagylótésztával

  3. 3.

    Almás csirkemell ahogy Zsuzsa készíti

  4. 4.

    Sajtos-tejszínes csirkefalatok

  5. 5.

    Japán gyömbéres csirke

  6. 6.

    Csirkefalatok szilvamártással

  7. 7.

    Pikáns mogyoróvajas csirkemellcsíkok

  8. 8.

    Tejszínes-gombás csirkemell

  9. 9.

    Fűszeres bundában sült csirkemellcsíkok

  10. 10.

    Csirkeragu mustármártásban

  11. 11.

    Serpenyőben sült brokkolis csirkefalatkák

  12. 12.

    Spenótos serpenyős csirke

  13. 13.

    Őszibarackos csirke

  14. 14.

    Csirke curry jázmin rizzsel

  15. 15.

    Gyors spenótos csirkemell rengeteg sajttal

  16. 16.

    Sült csirke indiai borsóval

  17. 17.

    Csirke húsgolyók

  18. 18.

    Thai chilis csirkemell

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...