17 irtó guszta GOMBÁS fogás őszre

A gomba az egyik legkülönlegesebb alapanyag, ősszel pedig rengeteg friss fajtát találni a piacokon: a csiperkén túl ott a vargánya, a laska, a kucsma vagy a róka is!

  1. 1.

    Gombás-sajtos tepsis hús újhagymával

  2. 2.

    Villámgyors gombakrémleves baconchipsszel

  3. 3.

    Sajtos-gombás rakott csirkemell

  4. 4.

    Boeuf Bourguignon

  5. 5.

    Pikáns meleg gombasaláta

  6. 6.

    Fokhagymás pirított gomba

  7. 7.

    Vega golyók tejfölös mártogatóssal

  8. 8.

    Töltött gomba 2.

  9. 9.

    Rókagombás-zsályás tészta

  10. 10.

    Laskagombapörkölt kuszkusszal

  11. 11.

    Gazdag, gombás zöldségleves

  12. 12.

    Cukkinis töltött gombafejek

  13. 13.

    Shimeji gombás tagliatelle

  14. 14.

    Szaftos bakonyi húsgombóc

  15. 15.

    Bakonyi betyárleves Dacotától

  16. 16.

    Gyömbéres-kurkumás csirkeleves

  17. 17.

    Spagetti gombás-tejszínes mártással

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...