16 olaszos húsétel parmezánnal felturbózva

Kevés parmezán sajt semminek sem árt, hát még ha a húsra/húsba teszünk belőle! Süssük csőben, készítsünk szaftot, vagy gyúrjunk húsgombócot, nem tudunk mellényúlni.

  1. 1.

    Paradicsomos húsgolyó

  2. 2.

    Csirke gratin olaszosan

  3. 3.

    Portafogli di Parmigiano

  4. 4.

    Szarvasgombakrémmel töltött karaj

  5. 5.

    Klasszikus olasz húsgombóc paprikás szósszal és polentával

  6. 6.

    Pulykamellszeletek parmezánbundában

  7. 7.

    Parmezános csirkecomb

  8. 8.

    Gyors vajas-parmezános csirkemell

  9. 9.

    Magvas-balzsamos csirkeszárnyak

  10. 10.

    Roston csirke balzsamecetes gombával

  11. 11.

    Olaszos csirkemellrolád

  12. 12.

    Gyöngytyúk-mell fügesalátával és passiógyümölccsel

  13. 13.

    Diós fasírt színes paprikakörettel

  14. 14.

    Olasz húsgombóc paradicsomszósszal

Címlapról ajánljuk

További cikkek