16 olaszos húsétel parmezánnal felturbózva

Kevés parmezán sajt semminek sem árt, hát még ha a húsra/húsba teszünk belőle! Süssük csőben, készítsünk szaftot, vagy gyúrjunk húsgombócot, nem tudunk mellényúlni.

  1. 1.

    Paradicsomos húsgolyó

  2. 2.

    Csirke gratin olaszosan

  3. 3.

    Portafogli di Parmigiano

  4. 4.

    Szarvasgombakrémmel töltött karaj

  5. 5.

    Klasszikus olasz húsgombóc paprikás szósszal és polentával

  6. 6.

    Pulykamellszeletek parmezánbundában

  7. 7.

    Parmezános csirkecomb

  8. 8.

    Gyors vajas-parmezános csirkemell

  9. 9.

    Magvas-balzsamos csirkeszárnyak

  10. 10.

    Roston csirke balzsamecetes gombával

  11. 11.

    Olaszos csirkemellrolád

  12. 12.

    Gyöngytyúk-mell fügesalátával és passiógyümölccsel

  13. 13.

    Diós fasírt színes paprikakörettel

  14. 14.

    Olasz húsgombóc paradicsomszósszal

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...