-
1.
Barbár csirke
-
2.
Tejfölben sült csirkecombok
-
3.
Görög citromos csirkecombok
-
4.
Vajas-citromos csirkecombok
-
5.
Aszalt gyümölcsös csirkecomb
-
6.
A tábornok csirkéje
-
7.
Nikóziai sörös csirkecomb
-
8.
Cserépben sült zöldséges-fehérboros csirke
-
9.
Sült csirke gombás töltelékkel
-
10.
Csirkecomb mézes-szezámmagos répával és curry-s tócsnival
-
11.
Tepsis csirkecomb zöldségekkel
-
12.
Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb
-
13.
Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel
-
14.
Ropogós csirkecomb lecsóval és tejfölös-túrós gnocchival
14 pazar fogás csirkecombból, végre nem csirkemellből
A csirke egyik legistenibb részét állítjuk most középpontba - nem, kivételesen nem a mellét, hanem a combját!