13 rántottaféleség a nagyvilágból

A Konyhafőnök mai adásának első feladatában a versenyzők háromféle tortillát készítettek. Tojásos egytálételek a világ minden táján léteznek, ezeket biztosan ti is ismeritek!

Rántotta magyar honban, frittata az olaszoknál, és omlett(e) a franciáknál. A casserole-t, - ami ugyancsak francia eredetű és az edény nevét is jelöli - tőlünk nyugatra szinte mindenhol ismerik és készítik. Spanyolosan pedig burgonyával sütik össze a tortillát. Ezek mind-mind tojásételek, melyek húsféleségekkel, sajtokkal, zöldségekkel gazdagíthatóak, friss fűszerekkel ízesíthetőek. Próbáltad már mindegyiket? Melyik a kedvenced?

  1. 1.

    Zöldséges omlett

  2. 2.

    Omlett camembert sajttal rókagomba-raguval

  3. 3.

    Spárgás frittata

  4. 4.

    Baconös omlett reszelt sajttal

  5. 5.

    Rántottapizza

  6. 6.

    Zöldséges frittata

  7. 7.

    Trouchia

  8. 8.

    Tamagoyaki - japán omlett

  9. 9.

    Krumplis tortilla

  10. 10.

    Gombás omlett

  11. 11.

    Paradicsomos rántotta

  12. 12.

    Friss zöldfűszeres omlett

  13. 13.

    Spenótos tojásreggeli - casserole

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Legújabb receptek

Pizzás gofri sajttal

Mit kapunk, ha egy gazdag pizzatésztát megtöltünk paradicsommal és sajttal, majd a forró gofrisütőbe dugjuk? Nos, természetesen pizzás gofrit, ami kívülről ropog, belül pedig sajttal ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...