12 villámgyors és zseniális recept garnélával

A tengeri herkentyűk közül talán a garnéla a legnépszerűbb alapanyag, a mélyfagyasztott változat megjelenésével már a beszerzése sem okoz gondot. Garnélasütésre fel!

  1. 1.

    Ropogós rákpogácsa

  2. 2.

    Kakukkfüves-citromos garnéla

  3. 3.

    Fokhagymás-petrezselymes garnéla

  4. 4.

    Villámgyors garnélasaláta

  5. 5.

    Pikáns garnéla thai módra

  6. 6.

    Garnéla curry kókusztejjel

  7. 7.

    Pácolt fűszeres garnéla

  8. 8.

    Rák currys rizzsel

  9. 9.

    Narancsos édeskömény-saláta pirított rákfarokkal

  10. 10.

    Gyömbéres sült gomba garnélával rizstésztaágyon

  11. 11.

    Garnélarák wokban

  12. 12.

    Serpenyőben sütött illatos garnéla

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek