12 omlósan puha sajtos hús

Hús meg sajt, a legjobb kombók egyike - készítsd el változatosan, és ne csak a hús tetejére szórd a sajtot!

  1. 1.

    Snidlinges mátrai borzaska

  2. 2.

    Sajtos csirkemell tejföltakaró alatt

  3. 3.

    Itáliai rántott hús

  4. 4.

    Brokkolis csirke parmezános szósszal

  5. 5.

    Almás - fokhagymás karaj

  6. 6.

    Baconbe göngyölt zöldséges csirkemell

  7. 7.

    Burgonyarakás és mustáros csirkemell

  8. 8.

    Debreceni csülök velesült bugonyával

  9. 9.

    Fűszeres mártásban sült csirkecomb, -mell

  10. 10.

    Fehérborban sült pulykamell

  11. 11.

    Almás-mézes-rozmaringos csirke

  12. 12.

    Sajttal, kolbásszal töltött csirkecomb

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...