-
1.
Csontos sertéskaraj balzsamos-narancsos glazúrral
-
2.
Kacsamell, narancsos gnocchi, aszalt szilva
-
3.
Bélszín tatár a Gresham konyhájából
-
4.
Mézes-narancsos csirkecomb
-
5.
Sült csirkemell fenyőmagos céklasalátával és narancsos öntettel Lakatos Márktól
-
6.
Narancsos-fűszeres marhasült
-
7.
Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve
-
8.
Narancsos kacsamell
-
9.
Narancsos kacsamell rozmaringos burgonyával
-
10.
Mézes - narancsos csirke
-
11.
Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj
-
12.
Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával
12 ínyenc, narancsos húsétel, ami tuti befutó lesz
A narancs közkedvelt alapanyag, amivel elegánssá, ünnepivé, különlegessé tehetjük a karácsonyi húsokat, leveseket, salátákat, sütiket is. Most az előbbi kategória tagjai, azaz a húsételek kerülnek górcső alá!