Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
234
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
932
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.6 g
Zsír
-
Összesen 12.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 348.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 225 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 112.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 28 micro
-
β-crypt 33 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 26 micro
Összesen
234
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 86.2 g
Zsír
-
Összesen 49.5 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 38 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 256 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1392.7 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 106 mg
-
Kálcium 58 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 120 mg
-
Foszfor 900 mg
-
Nátrium 197 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.2 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 448.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 32 mg
-
D vitamin: 84 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 239 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 112 micro
-
β-crypt 133 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 104 micro
Összesen
932
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.2 g
Zsír
-
Összesen 8.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 42 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 228.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 148 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 73.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 18 micro
-
β-crypt 22 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 17 micro
Összesen
152
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- A karajszeleteket sózzuk és borsozzuk.
- Az olívaolajat egy nagyobb serpenyőben felhevítjük, és oldalanként 5-8 perc alatt kisütjük benne a karajszeleteket. Akkor jó, ha a villát vagy hústűt beleszúrva nem jön belőle rózsaszín folyadék, de még nem száraz.
- Kivesszük a húst, és melegen tartjuk.
- A visszamaradt pecsenyelébe öntjük a fehérbort és a narancs kifacsart levét. Beleszórjuk a kakukkfüvet. Kis lángon 10-15 percig forraljuk, míg a lé kicsit besűrűsödik és besötétedik.
- A hússzeleteket a végén visszatesszük 1-2 percre, hogy teljesen átmelegedjenek, majd a tetejükön 1-1 szelet naranccsal tálaljuk.
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 373
- Tegnapi nézettség: 8
- 7 napos nézettség: 89
- Össznézettség: 32012
- Feltöltés dátuma: 2017. november 26.
Ajánló
Krumplipürével vagy sült zöldségekkel nagyon finom!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1495 recept
Egyszerű, gyors, de mégis ünnepi étel - körettel együtt is elkészül 20 perc alatt!