11 szaftos húsétel bárányból

Tudjuk, a bárányhús nem a legolcsóbb alapanyag, de ha tehetjük, legalább húsvét közeledtével fogyasszunk belőle többet.

  1. 1.

    Bárányborda mentás-bazsalikomos pesztóval

  2. 2.

    Zöldséggel tűzdelt báránycomb

  3. 3.

    Konfitált báránycsülök zöld morzsában

  4. 4.

    Új-zélandi báránysült mentaszósszal

  5. 5.

    Fűszeres bárányragu gránátalmával és mogyoróval

  6. 6.

    Sült báránycomb a'la janettaylor

  7. 7.

    Francia bárányragu párolt zöldségekkel

  8. 8.

    Lassan sült bárány

  9. 9.

    Sült báránykaraj rozmaringgal és fokhagymával

  10. 10.

    Lassan sült báránycsülök

  11. 11.

    Rogan Josh

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...