Zserbós bonbon
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Angelocska
adag
Előkészítés
perc
- 8% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 39% Zsír
Összesen
335
kcal
- 8% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 39% Zsír
Összesen
1336
kcal
- 8% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 39% Zsír
A töltelékhez
-
39.6g dió259 kcal
-
7.9g sárgabaracklekvár22 kcal
-
1g méz3 kcal
-
11.9g aszalt gyümölcsök29 kcal
A bonbonhoz
-
39.6g étcsokoládé216 kcal
Összesen
529
kcal
- 8% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 39% Zsír
- 8% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.2 g
Zsír
-
Összesen 24.2 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 282.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 43 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 79 mg
-
Foszfor 144 mg
-
Nátrium 8 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.5 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 5.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 39 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 21 micro
Összesen
335
kcal
- 8% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 39% Zsír
- 8% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.8 g
Zsír
-
Összesen 96.6 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 48 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1130.5 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 171 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 317 mg
-
Foszfor 577 mg
-
Nátrium 33 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 109.9 g
-
Cukor 74 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 20.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 101 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 24 micro
-
β-karotin 156 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 84 micro
Összesen
1336
kcal
- 8% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 39% Zsír
- 8% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.3 g
Zsír
-
Összesen 38.3 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 447.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 68 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 126 mg
-
Foszfor 228 mg
-
Nátrium 13 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43.5 g
-
Cukor 29 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 8.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 10 micro
-
β-karotin 62 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 33 micro
Összesen
529
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A töltelékhez
- A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, egy ecset segítségével felvisszük az első réteg csokoládét a szilikon bonbonformába.
- Betesszük a fagyasztóba, majd ismét egy réteg csokoládét felviszünk, betesszük a fagyasztóba néhány percre. Ügyeljünk arra, hogy az aljában legyen elég csokoládé, ha azt akarjuk, hogy egyben maradjanak a bonbonok, amikor majd kinyomjuk a formából.
- Megtöltjük a töltelékkel (egyszerűen össze kell keverni a hozzávalókat), 1-2 mm-rel kevesebbel, mint a mélyedés mert erre jön végül a csokitalp - tehát ismét egy réteg csokoládét kell felvinni.
- Tegyük a fagyasztóba 10 percre, és onnan kivéve egy határozott mozdulattal nyomjuk ki a kész bonbonokat a formából.
- Receptkönyvben: 241
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 12164
- Feltöltés dátuma: 2012. október 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Angelocska
23 recept
Kifejezetten karácsonyi kiadás.:)