r
Nosalty Logó

Zserbós bonbon

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Angelocska
Zserbós bonbon
adag
Előkészítés
perc
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 39% Zsír

A töltelékhez

A bonbonhoz

Összesen 335 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 39% Zsír

A töltelékhez

A bonbonhoz

Összesen 1336 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 39% Zsír

A töltelékhez

A bonbonhoz

Összesen 529 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 8% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    8 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    5.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 335 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 8% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.8 g

Zsír

  • Összesen
    96.6 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1130.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    317 mg
  • Foszfor
    577 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.9 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 1336 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 39% Zsír
  • 8% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    38.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    228 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.5 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 529 kcal

Hozzávalók

A töltelékhez

A bonbonhoz

Elkészítés

A töltelékhez

  1. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, egy ecset segítségével felvisszük az első réteg csokoládét a szilikon bonbonformába.
  2. Betesszük a fagyasztóba, majd ismét egy réteg csokoládét felviszünk, betesszük a fagyasztóba néhány percre. Ügyeljünk arra, hogy az aljában legyen elég csokoládé, ha azt akarjuk, hogy egyben maradjanak a bonbonok, amikor majd kinyomjuk a formából.
  3. Megtöltjük a töltelékkel (egyszerűen össze kell keverni a hozzávalókat), 1-2 mm-rel kevesebbel, mint a mélyedés mert erre jön végül a csokitalp - tehát ismét egy réteg csokoládét kell felvinni.
  4. Tegyük a fagyasztóba 10 percre, és onnan kivéve egy határozott mozdulattal nyomjuk ki a kész bonbonokat a formából.
  • Receptkönyvben: 241
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 12164
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angelocska 23 recept

Kifejezetten karácsonyi kiadás.:)

Hozzávalók

A töltelékhez

A bonbonhoz

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...