r
Nosalty Logó

Zöldséges pizza

0,0

0 ÉRTÉKELÉS15 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Kiss Móni
Zöldséges pizza
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

705
Kalória
31.5g
Fehérje
105.1g
Szénhidrátok
16.4g
Zsír
80.4g
Víz
50.5g
Koleszterin
4.8g
Rost
6.1g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 705 kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 2813 kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 203 kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1153.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    345 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    351 mg
  • Nátrium
    357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    80.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    270 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8096 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 705 kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    126.1 g

Zsír

  • Összesen
    65.7 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    202 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4615 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    1381 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1405 mg
  • Nátrium
    1426 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    321.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    578 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    536 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    487 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1082 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    32383 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 2813 kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    332.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    23.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2333 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 203 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztben összemorzsoljuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a sót, cukrot. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, illetve annyi vizet, amennyit felvesz a tészta. Ne legyen se kemény, se ragadós.
  2. A tepsit kiolajozzuk vékonyan, és kilisztezzük. A tésztát szétdolgozzuk a tepsiben jó vékonyra, terítse be az egész tepsit. Majd a paradicsompürét és a ketchupot összekeverjük, és szétkenjük a kinyújtott tésztán.
  3. A fagyasztott zöldséget megpároljuk.
  4. Majd jönnek sorban a feltétek a paradicsomos tésztára. Zöldség, mozarella (vékony szeletekre vágva), majd a reszelt sajt.
  5. Vgül megsütjük. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés ideje: 5 perc
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

A testvéremnek étterme van, és nem hazudok, de én ott ettem a legjobb pizzát. Aztán elköltöztem Monorierdőre, és hát itt is van pizzéria, de bevallom az igazat, a nyomába sem érhet az, amit én a tesóméknál ettem. Így ha megkívánom a pizzát, inkább megsütöm (természetessen az ő receptjét veszem alapul). És senki nem tud ellenállni a pizzámnak!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Autentikus calzone

A calzone igazából a töltött pizza, melyet kedvünk és hűtőnk tartalma szerint ezernyi változatos módon tölthetünk meg. A hagyományos olasz pizzazsebecske ricottával, mozzarellával és ...

Gerzsenyi Flóra

Római pizzatészta

Olaszországban sem ugyanolyan a pizza mindenütt: Rómában például sokkal levegősebb, ropogósabb, enyhén magasabb tésztájú lepényeket sütnek, amiket utána ollóval vágnak szögletes ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

A dubaji csoki után most a vattacukros Angel Hair hódít...

Ezt nem láttuk jönni. Már hosszú hónapok óta tart a dubajicsoki-őrület, és úgy tűnt egyhamar nem is fog alábbhagyni a lelkesedés iránta. Most azonban új kihívó tűnt fel a láthatáron. Az Angel Hair, azaz angyalhaj csokoládé meghökkentő külsejével borzolja a kedélyeket.

6 alapanyag, amit nem szabadna mogyoróvajjal párosítani

Manapság már itthon is egyre népszerűbb alapanyag a mogyoróvaj, amit általában zabkásába teszünk vagy dzsemmel szendvicset készítünk belőle. De nem minden párosítás ennyire szerencsés: mutatjuk, mivel nem érdemes kombinálni, hogy ne térjünk le a harmonikus ízek útjáról.

Top Receptek

Vadász-nokedli

A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel.  Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel.  Hogy miért vadász a címe? Mert így ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!