r
Nosalty Logó

Zöldséges csirkecombok szalonnával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Zöldséges csirkecombok szalonnával
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

907
Kalória
42.7g
Fehérje
74.3g
Szénhidrátok
49.1g
Zsír
582g
Víz
203.9g
Koleszterin
10.2g
Rost
7.4g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 907 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3627 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    42.7 g

Zsír

  • Összesen
    49.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1051 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    577 mg
  • Nátrium
    199 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    582 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    89 micro
  • β-karotin
    469 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    514 micro
Összesen 907 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    171 g

Zsír

  • Összesen
    196.5 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    815 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4203.9 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    342 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    564 mg
  • Foszfor
    2307 mg
  • Nátrium
    797 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    297.1 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

Víz

  • Összesen
    2328.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    392 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    545 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    343 micro
  • Kolin:
    546 mg
  • Retinol - A vitamin:
    221 micro
  • α-karotin
    355 micro
  • β-karotin
    1875 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    2057 micro
Összesen 3627 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    54.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    180 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 84 kcal

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, a forgóknál kettévágjuk, sózzuk, fűszerezzük, durvára őrölt borssal és majoránnával megszórjuk.
  2. A szalonnát apróra vágjuk, a zsírját kiolvasztjuk, és azon megdinszteljük a felkarikázott vöröshagymát, fokhagymát.
  3. A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, majd sót, borsot, köményt és morzsolt csilit szórunk rá, végül beletesszük a pirított szalonnát, a hagymákat, alaposan összekeverjük, és beleterítjük a tepsibe.
  4. A csirkecombokat a burgonyára fektetjük, és betakarjuk a felkarikázott paradicsommal, zöldpaprikával.
  5. 190 fokra előmelegítjük a sütőt, lefedve kb. 1,5 órát pároljuk. Majd levesszük az alufóliát, és a combokat szép pirosra sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Egyszerűen elkészíthető, laktató és finom.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sárgaborsó-főzelék

A sárgaborsó (vagy felesborsó, kinek-mi) az egyik legalulértékeltebb alapanyag, pedig fehérjében gazdag, szuper hüvelyes. Legtöbbször főzeléket készítünk belőle - így tettünk most ...

Kukoricamálé sütemény

Régi recept, a faluhelyen élők gyakran főztek kukoricából. Anyósomék 7-en voltak testvérek. Anyukája sokszor kukoricalisztből főzött, sütött. Olcsó volt, hamar kész volt! A sparhelt ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!