r
Nosalty Logó

Zöldséges csirke Iluska konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Iluska
Zöldséges csirke Iluska konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 722 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2170 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 67 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.6 g

Zsír

  • Összesen
    42.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1270.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    520.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    534 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    153 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    1722 micro
  • β-karotin
    4672 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    858 micro
  • Lut-zea
    2753 micro
Összesen 722 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    151.9 g

Zsír

  • Összesen
    127.8 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3811.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    457 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    370 mg
  • Foszfor
    1846 mg
  • Nátrium
    949 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.5 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    1560.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1601 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    535 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    458 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    576 micro
  • Kolin:
    531 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    5167 micro
  • β-karotin
    14017 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2574 micro
  • Lut-zea
    8259 micro
Összesen 2170 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    117.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    159 micro
  • β-karotin
    431 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    79 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 67 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vegyes zöldséget egyforma kockára vágjuk.
  2. A brokkolit és karfilot félig megfőzzük.
  3. Hozzákeverjük az apróra zúzott hagymákat. Sózzuk, pici cukorral meghintjük. Felét kivajazott tepsi aljára helyezzük.
  4. Tetejére tesszük a befűszerezett combokat. Majd befedjük a zöldség másik felével. Tetejét meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Alufóliával letakarjuk, 50 percig 190-200 fokon megsütjük.
  5. Párolt rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 68
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6033
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aki kedveli a zöldséges ételeket, akkor ez a választás remek ötlet. Az ízek nagyon finoman összeérnek a fólia alatt. Lehet több csirkecombból is készíteni, attól függ, hány főre készül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...