r
Nosalty Logó

Zöldfűszeres malackaraj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Zöldfűszeres malackaraj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
70 °C
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 829 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3315 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 126 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85 g

Zsír

  • Összesen
    35.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1491.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    943 mg
  • Nátrium
    191 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 829 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    340.1 g

Zsír

  • Összesen
    142.5 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    960 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5967.5 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    409 mg
  • Kálcium
    396 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    572 mg
  • Foszfor
    3773 mg
  • Nátrium
    765 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1685.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    14 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    176 mg
  • D vitamin:
    315 micro
  • K vitamin:
    100 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    92 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    965 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    404 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    318 micro
Összesen 3315 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 126 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karaj bőrét bevagdaljuk.
  2. A zöldfűszereket, a fokhagymát, a chilit összekeverjük az olívaolajjal, és a húst bedörzsöljük vele.
  3. A fűszeres húst sütőzacskóban egy éjszakára, de akár egész napra hűtőbe tesszük, hogy a fűszerek alaposan átjárják.
  4. Másnap a 70 fokos sütőbe helyezzük 5-6 órára konfitálni.
  5. Majd kibontjuk a zacskóból, megsózzuk, kacsazsírt teszünk rá, mellé félbevágott burgonyákat sózva, borsozva, rozmaringgal megszórva, és pirosra, ropogósrasütjük, 180 fokra felkapcsolva a sütőt.
  • Sütés hőfoka: 70 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 38x30x6
  • Sütés ideje: 400 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7648
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldfűszeres malackaraj
Évi néni 1830 recept

Gondoltam, kipróbálom. Kitűnően átsült.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...