Zöldfűszeres malackaraj
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
70 °C
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
829
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
3315
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
126
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 85 g
Zsír
-
Összesen 35.6 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 27 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 240 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1491.9 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 102 mg
-
Kálcium 99 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 143 mg
-
Foszfor 943 mg
-
Nátrium 191 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 421.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 44 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 241 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 101 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 79 micro
Összesen
829
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 340.1 g
Zsír
-
Összesen 142.5 g
-
Telített zsírsav 44 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 109 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 32 g
-
Koleszterin 960 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5967.5 g
-
Cink 29 mg
-
Szelén 409 mg
-
Kálcium 396 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 572 mg
-
Foszfor 3773 mg
-
Nátrium 765 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 154.9 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 20 mg
VÍZ
-
Összesen 1685.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 67 micro
-
B6 vitamin: 14 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 176 mg
-
D vitamin: 315 micro
-
K vitamin: 100 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 7 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 92 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 132 micro
-
Kolin: 965 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 404 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 318 micro
Összesen
3315
kcal
- 15% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13 g
Zsír
-
Összesen 5.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 37 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 228.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 145 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 64.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 12 micro
Összesen
126
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A karaj bőrét bevagdaljuk.
- A zöldfűszereket, a fokhagymát, a chilit összekeverjük az olívaolajjal, és a húst bedörzsöljük vele.
- A fűszeres húst sütőzacskóban egy éjszakára, de akár egész napra hűtőbe tesszük, hogy a fűszerek alaposan átjárják.
- Másnap a 70 fokos sütőbe helyezzük 5-6 órára konfitálni.
- Majd kibontjuk a zacskóból, megsózzuk, kacsazsírt teszünk rá, mellé félbevágott burgonyákat sózva, borsozva, rozmaringgal megszórva, és pirosra, ropogósrasütjük, 180 fokra felkapcsolva a sütőt.
- Sütés hőfoka: 70 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 38x30x6
- Sütés ideje: 400 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 43
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 7651
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 22.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Gondoltam, kipróbálom. Kitűnően átsült.