Zöldborsós fejeskáposzta köret
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Becsei Ágnes
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
224
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
896
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
16.9g újhagyma3 kcal
-
55.1g káposzta11 kcal
-
18.4g zöldborsó15 kcal
-
9.2g csirke alaplé1 kcal
-
0.3g vaj2 kcal
-
0.1g napraforgó olaj1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
33
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.9 g
Zsír
-
Összesen 3.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 814.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 201 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 91 mg
-
Foszfor 239 mg
-
Nátrium 271 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.5 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 437.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 109 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 173 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 402 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 254 micro
-
Kolin: 72 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 125 micro
-
β-karotin 1103 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3971 micro
Összesen
224
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 47.6 g
Zsír
-
Összesen 13.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3258.1 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 805 mg
-
Vas 17 mg
-
Magnézium 364 mg
-
Foszfor 956 mg
-
Nátrium 1086 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 162.1 g
-
Cukor 73 mg
-
Élelmi rost 66 mg
VÍZ
-
Összesen 1749.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 436 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 691 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1608 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1018 micro
-
Kolin: 287 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 501 micro
-
β-karotin 4411 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15883 micro
Összesen
896
kcal
- 2% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.7 g
Zsír
-
Összesen 0.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 119.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 35 mg
-
Nátrium 40 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 64.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 16 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 25 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 59 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 18 micro
-
β-karotin 162 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 584 micro
Összesen
33
kcal
Hozzávalók
-
5 közepes db újhagyma
-
1 közepes db káposzta
-
0.5 kg zöldborsó
-
2.5 dl csirke alaplé
-
1 tk vaj
-
1 teáskanál napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- Az olaj és vaj keverékén megdinszteljük a karikákra vágott újhagymát.
- Hozzáadjuk az apróra vágott fejeskáposztát, azt is dinszteljük kicsit. Beleöntjük a zöldborsót és az alaplét, és készre főzzük.
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 198
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 8725
- Feltöltés dátuma: 2012. július 02.
Ajánló
Én petrezselymet is szórtam bele a főzés vége felé.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Becsei Ágnes
100 recept
A Tv Paprikán láttam Nigella műsorában, és nagyon megtetszett.