Vörös lazac sült zöldségekkel
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
448
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
893
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
61
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.7 g
Zsír
-
Összesen 14.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 58 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1055.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 56 mg
-
Kálcium 90 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 114 mg
-
Foszfor 614 mg
-
Nátrium 174 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.4 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 517.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 680 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 53 mg
-
D vitamin: 555 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 111 micro
-
Kolin: 180 mg
-
Retinol - A vitamin: 44 micro
-
α-karotin 2476 micro
-
β-karotin 6409 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 2243 micro
Összesen
448
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 71.5 g
Zsír
-
Összesen 29.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 115 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2110.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 111 mg
-
Kálcium 181 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 228 mg
-
Foszfor 1228 mg
-
Nátrium 347 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 92.7 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 1034.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1361 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 11 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 105 mg
-
D vitamin: 1110 micro
-
K vitamin: 82 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 37 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 221 micro
-
Kolin: 361 mg
-
Retinol - A vitamin: 88 micro
-
α-karotin 4951 micro
-
β-karotin 12818 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 4486 micro
Összesen
893
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 142.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 83 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 69.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 92 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 75 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 334 micro
-
β-karotin 865 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 303 micro
Összesen
61
kcal
Hozzávalók
-
25 dkg lazac
-
8 nagy db gomba
-
1 kis db cukkini
-
1 db póréhagyma
-
2 közepes db sárgarépa
-
4 közepes db burgonya
-
só ízlés szerint
-
hal fűszerkeverék ízlés szerint
-
2 ek olívaolaj
Elkészítés
- A halat enyhén besózzuk, megszórjuk grill fűszerrel.
- A burgonyákat fóliába csomagoljuk, és betesszük a forró sütő rácsaira kb. 10-15 percig.
- A megtisztított sárgarépát és pórét vékony csíkokra vágjuk, a cukkinit karikákra vágjuk, a gombát egyben hagyjuk, mindet megsózzuk, fűszerezzük.
- A zöldségeket és a halat külön, forró serpenyőben az olívaolajon aranybarnára megsütjük. Jó étvágyat!
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 8
- Össznézettség: 3581
- Feltöltés dátuma: 2013. február 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon szeretem a halat minden formában. Ez a kedvenc variációm. Egyszerű, gyors és nagyon finom, meg persze egészséges! :)