r
Nosalty Logó

Virslis leveles finomság

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NapsütötteVidékünkön
Virslis leveles finomság
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 678 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 3389 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 346 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20.1 g

Zsír

  • Összesen
    45 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1116.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    275 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    274 mg
  • Nátrium
    489 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    402 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    386 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    195 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    121 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 678 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    100.4 g

Zsír

  • Összesen
    225 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    831 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5584.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    1376 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1368 mg
  • Nátrium
    2445 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    236.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    383.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2010 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    144 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1928 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    975 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    795 micro
Összesen 3389 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    568.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    249 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    205 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    61 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 346 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A margarint habosra kikeverjük, hozzákeverünk 10 dkg lisztet. A többi anyagból tésztát gyúrunk.
  2. A tésztát kinyújtjuk, rákenjük a lisztes vajat, és hármasan hajtogatjuk (ettől lesz magas). (Lehet kész leveles tésztát is használni.)
  3. A virslit felszeleteljük, a sajtot lereszeljük.
  4. A tésztát újra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk belőle, majd minden második körre virslit, sajtot és paprikakrémet teszünk. A tetejére újabb kört rakunk, megkenjük tojással.
  5. Tepsiben megsütjük, de egymástól távolra rakva, mert nagyon meg fog "kelni".
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7274
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 14.

Ajánló

    CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Virslis leveles finomság
NapsütötteVidékünkön 174 recept

Ha kész leveles tésztával csináljuk, nagyon gyorsan kész. Kitűnő vendégváró falatok. Az adagból kb. 10 süti kerül ki.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...