r
Nosalty Logó

Virslis-kolbászos melegszendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Fahéj
Virslis-kolbászos melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 421 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1685 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 210 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.3 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1563.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    277 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    192 mg
  • Nátrium
    1024 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    88.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    254 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    493 micro
Összesen 421 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.2 g

Zsír

  • Összesen
    104.4 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6255.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    1108 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    769 mg
  • Nátrium
    4094 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    355 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    401 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    354 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    292 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    316 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1017 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1972 micro
Összesen 1685 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    776.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    508 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    126 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    245 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A virsliket és a kolbászt húsdarálón ledaráljuk.
  2. Hozzákeverjük a tejfölt, a mustárt. Sózni nem kell!
  3. A hagymát felaprítjuk, és a krémbe keverjük.
  4. A kenyérszeletekre kenjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és gyorsan pirulásig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8109
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 28.

Ajánló

A hagymát, ha nem akarjuk a krémbe keverni, tehetjük a tetejére is, és arra szórjuk a sajtot.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A melegszendvics azért jó, mert nem kell rákészülni. Ami van a hűtőben, az kerül rá, és mégis mindig finom. És olyan érdekes, hogy még a legegyszerűbb melegszendvicset -amin csak sajt van- is sokkal nagyobb örömmel esszük, mint a sima sajtos kenyeret. Ez a meleg étel varázsa.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...