r
Nosalty Logó

Virslis batyu Kingucitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
kinguci1983
Virslis batyu Kingucitól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 780 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3109 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 248 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.7 g

Zsír

  • Összesen
    40.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2172.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    373 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    1290 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    148 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    151 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 780 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    110.7 g

Zsír

  • Összesen
    160.9 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    650 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8688.5 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    266 mg
  • Kálcium
    1491 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    1542 mg
  • Nátrium
    5160 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    295.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    591.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    526 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    368 micro
  • Kolin:
    363 mg
  • Retinol - A vitamin:
    525 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    560 micro
Összesen 3109 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    697 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    414 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    48 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 248 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, ebbe mehet a cukor.
  2. Egy nagy tálba mehet a liszt, tojás, só, kefír, olaj és végül a tejes megkelt élesztő.
  3. Összegyúrjuk és 30 percig hagyjuk kelni letakarva.
  4. Addig megcsináljuk a belsejébe valót. A parizert vagy virslit felkockázzuk, és hagymával, ketchuppal, mustárral, majonézzel összekeverjük.
  5. Ha megkelt a tészta három gombóccá szedjük. Mindegyiket lapostányér méretűre nyújtuk, és négyfelé vágjuk.
  6. Megtöltjük, és a négy sarkát megfogva batyut csinálunk belőlük. Rátesszük a sütőpapíros tepsire (én a gáztepsit használom) és megkenjük a tojással.
  7. Ezután 150 fokos sütőbe tesszük,és így sütjük 10 percet, majd még 15 percig 180 fokon.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4507
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 14.

Ajánló

Lehet természetesen még sokmindennel tölteni. Ez az alap, ebbe lehet rakni a darált hústól a szalámin át egészen a sajtig, mindent. Zöldséggel se lehet rossz.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
kinguci1983 36 recept

Megvolt egy receptem, mondom ez annyira jó tészta, valamit mégiscsak ki lehet belőle hozni. Így egy kicsit átalakítva ez lett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...