r
Nosalty Logó

Virslis batyu Kingucitól

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
kinguci1983
Virslis batyu Kingucitól
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

780
Kalória
27.7g
Fehérje
73.9g
Szénhidrátok
40.2g
Zsír
148g
Víz
162.5g
Koleszterin
3.2g
Rost
5.2g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 780 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3109 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 248 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.7 g

Zsír

  • Összesen
    40.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2172.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    373 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    1290 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    148 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    151 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 780 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    110.7 g

Zsír

  • Összesen
    160.9 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    650 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8688.5 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    266 mg
  • Kálcium
    1491 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    1542 mg
  • Nátrium
    5160 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    295.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

Víz

  • Összesen
    591.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    526 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    368 micro
  • Kolin:
    363 mg
  • Retinol - A vitamin:
    525 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    560 micro
Összesen 3109 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    697 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    414 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    47.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    48 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 248 kcal

Elkészítés

  1. Langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, ebbe mehet a cukor.
  2. Egy nagy tálba mehet a liszt, tojás, só, kefír, olaj és végül a tejes megkelt élesztő.
  3. Összegyúrjuk és 30 percig hagyjuk kelni letakarva.
  4. Addig megcsináljuk a belsejébe valót. A parizert vagy virslit felkockázzuk, és hagymával, ketchuppal, mustárral, majonézzel összekeverjük.
  5. Ha megkelt a tészta három gombóccá szedjük. Mindegyiket lapostányér méretűre nyújtuk, és négyfelé vágjuk.
  6. Megtöltjük, és a négy sarkát megfogva batyut csinálunk belőlük. Rátesszük a sütőpapíros tepsire (én a gáztepsit használom) és megkenjük a tojással.
  7. Ezután 150 fokos sütőbe tesszük,és így sütjük 10 percet, majd még 15 percig 180 fokon.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Megvolt egy receptem, mondom ez annyira jó tészta, valamit mégiscsak ki lehet belőle hozni. Így egy kicsit átalakítva ez lett belőle.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Tippek, hogy gyönyörűen virágozzon a magnóliád

A magnólia tavasszal az egyik leglátványosabb növény: virágzásakor meseszép színekbe borítja a kerteket és utcákat. Ha te is szeretnéd, hogy ez a varázslatos fa a saját kerted éke legyen, mutatjuk, hogyan válassz, ültess és gondozz magnóliát könnyedén!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!