Virsli szezámmagos bundában
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Szitka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
818
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
3269
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 29.7 g
Zsír
-
Összesen 63.4 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 189 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2722.8 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 49 mg
-
Kálcium 621 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 81 mg
-
Foszfor 459 mg
-
Nátrium 1501 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.4 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 203.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 171 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 22 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 93 mg
-
Retinol - A vitamin: 171 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 122 micro
Összesen
818
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 118.9 g
Zsír
-
Összesen 253.7 g
-
Telített zsírsav 72 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 111 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 55 g
-
Koleszterin 755 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10891.3 g
-
Cink 19 mg
-
Szelén 197 mg
-
Kálcium 2483 mg
-
Vas 28 mg
-
Magnézium 322 mg
-
Foszfor 1836 mg
-
Nátrium 6003 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 125.6 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 814.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 685 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 36 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 89 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 144 micro
-
Kolin: 373 mg
-
Retinol - A vitamin: 685 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 28 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 487 micro
Összesen
3269
kcal
- 9% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.5 g
Zsír
-
Összesen 18.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 54 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 778.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 177 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 131 mg
-
Nátrium 429 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 58.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 49 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 49 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 35 micro
Összesen
234
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A joghurtot, az olajat, a tojást és a sót elkeverjük.
- A virsliket elfelezzük.
- Leteszünk egy lapot, megkenjük a tojásos joghurttal. Ráteszünk még egy lapot, azt is megkenjük. Ugyanígy a harmadik lapot, majd 3 virslit rárakunk, egymástól picit távol. Feltekerjük, és a virslik között elvagdossuk.
- Ugyanezt folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
- Tepsibe rakjuk, megkenjük a tojásos joghurttal, megszórjuk szezámmaggal, és mehet a sütőbe. (Lehet variálni, pl. 2 lappal, a virslit pedig negyedeljük. Én úgy szoktam, ha sok kell.:))
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 43
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2818
- Feltöltés dátuma: 2013. október 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Szitka
19 recept
Gyors, egyszerű, finom.:)