Vietnami savanyított jégcsapretek és répa – Do Chua
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Gréti
adag
Előkészítés
perc
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
34
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
202
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 93% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.8 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 800.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 24 mg
-
Nátrium 743 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.8 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 113.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 297 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1238 micro
-
β-karotin 2949 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 91 micro
Összesen
34
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 93% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.6 g
Zsír
-
Összesen 0.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4805.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 147 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 50 mg
-
Foszfor 143 mg
-
Nátrium 4460 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.8 g
-
Cukor 30 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 681.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1784 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 82 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 74 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 7427 micro
-
β-karotin 17697 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 547 micro
Összesen
202
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 93% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.5 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 530.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 16 mg
-
Nátrium 492 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 75.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 197 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 820 micro
-
β-karotin 1953 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 60 micro
Összesen
23
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy közepes nagyságú jól zárható befőttes üveget (inkább alacsonyabb és szélesebb legyen) sterilizáljunk ki.
- A répát és a retket hámozzuk meg, majd az üveghez mérve daraboljuk el, és vágjuk julien-re (nagyon vékony csíkokra).
- Csinosan, állítva rendezzük el a zöldségeket az üvegben.
- Langyos vízben keverjük el a cukrot és a sót, hogy teljesen feloldódjanak, adjuk hozzá az ecetet, és ízlés szerint szórjunk hozzá borsot.
- Ezzel az öntettel töltsük fel az üveget, hogy teljesen ellepje a zöldségeket.
- Lezárva tegyük az üveget hűtőbe. 3 nap múlva már tökéletes lesz a savanyúságunk.
- Felnyitás után kóstoljuk meg a zöldségeket, és sózzuk vagy cukrozzuk utána az öntetét, ha édesebben avagy sósabban szeretjük, igazítsuk a saját ízlésünkhöz. 3 hétig hűtőben eláll. Jó étvágyat hozzá!
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 109
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 6570
- Feltöltés dátuma: 2016. március 25.
Ajánló
A salátához vietnami szendvicsreceptet itt találtok! Ebben a legtökéletesebb!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Gréti
581 recept
Ezt az egyszerű és nagyszerű savanyúságot vietnami szendvicsekhez készítettem, - melyek receptjét itt találjátok - de bármilyen sült hús mellé is nagyszerű.